E-mail via browser

I din browser skal du skrive (eller klikke på linket):

mail8.visionteam.dk/webmail/

Brugernavn er e-mail adressen og password har du/I fået udleveret.

PDF manual download - klik her >>

1. Merak Webmail logind

Med Icewarp Merak Webmail kan du læse/skrive/sende e-mail via din browser. Her kan du bruge de flest platforme og vælge hvilket sprog det skal være på.

Du skal gøre følgende

1. Skriv http://mail8.visionteam.dk:32000/webmail/

2. Indtast brugernavn det er din e-mail adresse

3. Indtast password

4. Vælge eventuel med dropdown hvilken måde du vil have din browser husker dig på.

2. Indstillinger

Under Tools findes Options hvor I kan vælge sprog og meget mere.

3. Spam

Her kan du selv checke de mails man har modtaget og evt. markere at de skal på den liste over e-mails som ikke skal betragtes som spam, disse kaldes Whitelist Sender, dem som skal betragtes som spam skal markes som Blacklist Sender. Når du har markeret dem som Whitelist Sender så vil de blive flyttet til Inbox så de kan hentes via Outlook.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere]

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere]

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere]

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere]

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]