Mail opsætning

De fleste bruge POP3 (alt hentes ned på din maskine). Her skal du bruge:

POP3: mail8.visionteam.dk port 110
SMTP: mail8.visionteam.dk port 465 + SSL

Vi du have en kopi af alle mails, så de kan ses via webmail og på din computer kan du bruge IMAP.

IMAP: mail8.visionteam.dk port 143
SMTP: mail8.visionteam.dk port 465 + SSL

Vil du se mail via din smartphone bruges samme indstillinger.

1. I menulinjen vælges Værktøjer.
2. Vælg e-mail konti.
3. Vælg e-mail konto eller for at oprett en ny e-mail konto.
4. Udfyld og test indstillingerne.
5. VIGTIGT - der skal være krydset af at udgående SMTP server kræver  godkendelse.
6. Godkend certifikat "advarsel"
Hvis test resultatet er godt, så tryk videre, ellers kontroller at det du har indtastet er korrekt.

Skærmbilleder med forklaringklik under billeder - klil for at se billeder i større format.

Vælg manuel opsætning
Indtast data
Udgående skal krydses af
Enten POP3
Eller IMAP
Certificat skal godkendes ved test

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere]

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere]

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere]

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere]

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]