TYPO3 tricks

Ændringer kan ikke ses på i TYPO3

Du har lige opdateret en side i TYPO3, men når du ser på siden kan disse ændringerne ikke ses.

Dette kan skyldes en eller begge af disse:

Din browser henter siderne ned fra nettet til din maskine og når du ændre en side i TYPO3 kan det være at du ser den gammel version. Tryk F5 eller endnu bedre CTRL+F5 så henter din browser den nye version.

TYPO3
For at øge hastigheden på visning af indholdet TYPO3 og mindske belastningen af databasen og serveren bliver siderne gemt i en cashe. Denne cashe skal nogle gange tømmes for at sikre at man ser ændringen.

Seneste nyt:

17.05.2015

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere]

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]

01.09.2014

Payas Beautyshop på Magento

En helt ny Magento løsning og nyt logo. [mere]

15.06.2014

Sommerkalender på Typo3

Kvindeguiden lancerer ny sommerkalender. [mere]

28.05.2014

Kelas på Magento

Kelas har fået ny webshop til sine kunder. [mere]

extremecomicbookmaturevideopornjapanesepornonlinegreengay.netfree-video-fuckinglivecam sexchathardcore-sex-videos.net