VisioTeam


404

Du har valgt en side, som ikke eksisterer. Det kan f.eks. skyldes:

Tryk her - for at vende tilbage til forsiden

TYPO3 CMS webløsninger med udgangspunkt i Jeres ønsker

Vores mål er at skabe Typo3 løsninger, der tager udgangspunkter i Jeres ambitioner og ønsker om en effektiv og velfungerende hjemmeside. Vi opsætter og udarbejder en webløsning med fokus på din virkelighed.

- Med mindst 10 års erfaring indenfor Typo3 løsninger som; Website, webshops, Portaler, Open Source Communities, intranet og integrering af sociale medier(Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, blogs), kommer vi hele paletten rundt. Vi har fokus på Design, brugervenlighed, SEO, Visuel Identitet, branding, markedsføring, sikkerhed og hosting.

Vi projektstyrer hele processen, lige fra indledende analyse af dine udfordringer, rådgivning om muligheder, og gennemtænkte løsning til du når slutbrugeren - din kunde.

International TYPO3 specialister og inHouse TYPO3 programmering
Med vores speciale indenfor TYPO3 igennem mange års erfaring og udfordring har vi udviklet mange utrolig store programmeringsopgaver. 

Referencer:

www.teleost.dk

www.theshoppingassistent.com

www.grosso.dk

Vi udvikler også selv specifikke systemer til dine ønsker, og har vores eget udviklet Open Source community der vil linke dig og dine kunder sammen på nye og smartere måder. Ikke en opgave er for stor for os med vores kompetencer i TYPO3, design og udvikling.

TYPO3 er vores eneste CMS hvilke betyder vores evner er enorme indenfor dette felt. Spidskompetencer betyder vi kan udvikle alt efter dine ønsker.Denmark Vision Team • Ordrupvej 114 • 2920 Charlottenlund • 7025 8555

Great Britain Vision Team • 24 Oswald Road • Cholton Cum Hardy • Manchester M21 9LP