Community

En løsning, der lader brugere oprette forbindelse med nye, gamle venner og bekendte.

Social Networking har skabt nye måder at kommunikere og dele information på. Sites som Facebook og Google+ bliver brugt flittigt af hundreder af millioner af mennesker, og det ser ud til, at de sociale netværk allerede er ved at blive en del af hverdagen.

Fordelen ved at have sin egen løsning
Styring og ejerskab af data og indhold ligger mange på sinde, især organisationer, skole og virksomheder føler at de og deres brugere er truet af Facebook. Så snart indholdet er hos Facebook, så ejer de det også. Annoncering på Facebook kan hellere ikke undgås, samtidig bliver brugeren lokket til at se ”unødige” annoncer, som fjerner det primære fokus – netop kommunikation mellem brugerne.Flexeek Community en er løsning, der har de samme muligheder som Facebook, men hvor ejeren (organisation, skole eller virksomhed) har styring af brugerne, og kan dermed styre hvad de skal se af reklamer (eller ingen).

Med Flexeek Community kan man oprette et site der giver brugerne mulighed for at kommunikere og skabe forbinder. Det kan være politisk, personlig, professionel eller andet. Det giver brugere det perfekte miljø til at socialisere og netværke med nye og eksisterende venner, forretningsforbindelser og bekendte.

Med de mange funktioner i Flexeek Community, kan brugerne let danne en lukket netværk under kategorier såsom arbejdsplads, skole, gymnasium og mange flere. Brugere kan netværke på sitet for at udvikle og holde kontakten indenfor politik, forretning, arbejde, hobby, religion, sport og meget mere.

Flexeek Community giver brugerne mulighed for at tage en aktiv rolle i opbygningen samt bidrage til sitets indhold. Medlemmer kan deltage i diskussioner, dele artikler, fotos og videoer. Deling af billeder og videoer giver er en langt bedre måde at udtrykke holdninger.


Funktioner

Kort liste af bruger mulighederne

  • Holde sig ajour med venner og familie

  • Få kontakt med gamle klassekammerater

  • Upload & del foto

  • Tag & organisere billeder

  • Upload og del videoer

  • Del Favorit videoer

  • Kontrol over personlige oplysninger online

  • Planlæg fester & begivenheder

  • Diskuter hobbyer

  • Diskuter interesser  Profil

Tillad dine brugere at gøre deres profiler til rådighed online, så venner, samarbejdspartnere, gamle klassekammerater kan finde mere ud af om dem. Brugere kan bruge deres profiler for at fremhæve deres personlighed ved at give personlige oplysninger samt sympatier og antipatier, hobbyer, uddannelse og så videre. Profil sider kan også ses af andre medlemmer i deres netværk, så det er nemt at kontakte dem.

 

Netværk - åben og lukket / skjulte

Netværk hjælper dine brugere til at samle folk i et lokalområde, skole, universitet, sport klub, arbejdsplads, skole, osv. Hvis dine brugere ikke kan finde et netværk af deres interesse, de kan foreslå en nyt til administratoren, som hurtigt kan vurdere relevansen og godkende det. Brugere kan nemt tilslutte sig åbne netværk, de lukkede / hemmelige netværk kræver godkendelse fra netværkets administrator.


Foto

Et billede siger mere end 1.000 ord. Flexeek giver brugere mulighed for at organisere flere fotografier under albums.


 

 

Video

Flexeek Community udfylder et meget vigtigt og håndgribelig behov – hvor brugerne kan vise hvad de mener. Med avancerede videodeling funktioner, kan brugerne bevare og dele mindeværdige videoer.


Annoncer

Annoncer, når de bruges effektivt, kan det være en af de hurtigste og billigste måder at øge salget og kunderne. Det er en god måde at finde et job, sælge en bil eller kan endda bruges til at drive et salgsportal.


Grupper

Brugere kan danne grupper med andre brugere, især med dem, der tror på den samme ting, som de gør. Mere væsentligt, er at dette giver brugere mulighed for at få bekendtskaber, lige så snart de får adgang.


Events

Kalenderhjælper dig med at planlægge begivenheder - god, dårlig eller bare anderledes. Brugere kan finde mere information om de begivenheder hos ved andre medlemmer. Det hjælper med at lære hinanden bedre at kende, dele erfaringer og skabe relationer gennem en motiverende oplevelse.


Huskesedler

Brug huskesedler til at skrive påmindelser, oprette lister, efterlade beskeder til andre medlemmer eller gemme ofte brugt tekst.


 

 

Bogmærker

Brugere kan sende artikler og dele dem med andre via interne beskeder eller brugerens profil. Hvis dine brugere oplever misbrug eller upassende adfærd, herunder billeder af børnemisbrug de kan indberette dem til administratoren. Administratoren kan hjælpe dem ved at sende advarsler til en bestemt person, der har vist/oplyst upassende indhold, og løse problemet ved at fjerne den ulovlige indhold.

Google Map

Flexeek Community kan få tilføjet Google Maps som et modul. Kender man navnet på byen eller land, hvor en person bor, så er Google Maps her for at hjælpe med at finde personen med placering på et kort, med alle kontaktoplysninger og kørselsvejledninger. Tag den fordel af funktionerne i Google Maps som forskellige synspunkter, zoom og mange andre. Brug Google Maps til at se, hvor dine venner kommer fra, og hvad de søger efter at for finde dig. Udover at lære, hvor venner bor, kan man sende beskeder til dem eller fjerne dem fra din liste, samt at se, hvem deres venner er.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]