Design

Godt design giver jeres hjemmeside troværdighed. Det viser, at I værdsætter brugerne nok til at investere i hjemmesidens udvikling. I dag vurderes virksomhederne ofte på deres første kontakt med brugerne. Udviklingen går i retning af, af hjemmesiden ofte vil være den eneste form for kontakt, man får i den globale udvikling.

Hos Vision Team arbejder vi med at optimere vores løsninger, så de opfylder de store krav der stilles til brugervenlighed, layout, information og interaktivtet. Følgende emner anser vi som minimumskrav, hver gang vi designer eller løser opgaver for vores kunder:

Hastighed

Hjemmesiden skal være hurtig for at være effektiv. Internettet kan til tider virke langsomt, så vi designer vores sider så brugerne får en minimal ventetid.

Nem navigering

Vores løsninger bygger på mange forskellige strukturer og størrelser, men alle er bygget op omkring overskuelighed og nem navigering. Godt design skaber et godt logisk navigerings miljø og forvirrer ikke brugerne.

En velorganiseret hjemmeside er et godt udgangspunkt, men det er bare ikke nok. Indhold og information skal tilpasses designet, så internettet bliver en del af organisationen – ikke bare et nyt reklamested.

Interaktivitet

Selv den mest simple form for tilmelding eller formular gør din hjemmeside interaktiv. Brugerne forventer at komme i kontakt eller åbne for dialog. Med vores systemer giver vi jer stor mulighed for at tilbyde jeres brugere specifik information samt sørge for, at i holder fast i kontakten.

Søgning, respons, nyhedsmail

En søgedatabase giver mulighed for at finde information hurtigt og nemt. Ny teknologi gør det desuden muligt at tilbyde yderligere information på baggrund af søgninger. I kan følge op med nyhedsmail direkte til de rette målgrupper, altså mange forskellige løsningsmuligheder. De ”gamle” komplicerede løsninger er gjort tilgængelig for de fleste, og det åbner for store muligheder.

Vi skaber vores design til vores kunder, og vi gør det med jer som udgangspunkt.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]