Content Management System

Med et Content Management System (CMS) kan virksomheden målrette sit arbejde med indholdet uden noget kendskab til besværgelige koder og programmer. CMS-systemer er opbygget af moduler, så systemet kan udvides i takt med behov og ressourcer.

Med CMS får din virksomhed et professionelt og yderst fleksibelt system, der giver alle i organisationen mulighed for at producere, opdatere og rette indholdet på hjemmesiden indenfor deres respektive kompetenceområder.

Nemt at bruge

Det skal være nemt at lære at bruge et CMS system. Vi tilbyder undervisning i systemet til alle, som skal vedligeholde og udvikle web sitet til daglig. For nogle kunder er systemet så nemt, at de har fået en vejledning til, hvordan man kommer i gang via telefonen!

Altid ensartet design

Det er vigtigt at du, sammen med din grafiske samarbejdspartner eller os, frit kan vælge designlinjen. Systemet skal sikre, at når først designet er lagt fast, så ser informationerne altid ens ud, uanset hvem der vedligeholder dem. Endvidere kan du have forskellige designlinjer på tværs af web sitet alt efter f.eks. målgrupper, afdelinger eller datterselskaber.

Internet, intranet og ekstranet

I dag kan du selv definere hvilke informationer, der skal være tilgængelige hvor, hvornår og for hvem. På den måde kan du have alle informationer samlet et sted - en løsningsmodel, der gør systemet særdeles velegnet til f.eks. Business to Business websites.

Sprog

Systemet kan håndtere forskellige sprog i det samme website. Alt efter behov kan indholdet organiseres, så du kun skal vedligeholde så få data som muligt på tværs af sprogene.

Afdelinger

Organisationer, der har internationale afdelinger, opererer på forskellige markeder eller henvender sig til forskellige kundegrupper, kan med fordel benytte sig af CMS til opbygning af deres intranet. Det er nemt at oprette nye afdelinger, der kan arbejde uafhængigt af hinanden i ét og samme system.

Software integration

De CMS-løsninger vi arbejder med bygger på de nyeste teknologier, og man kan integrere med en lang række af ofte anvendte softwareprodukter. Eksempelvis Microsoft Business Solutions (Navision), IBM Lotus Notes eller til andre direkte via XML.

Ajour med udviklingen

I tæt dialog med dig udvikler og implementerer vi løbende nye faciliteter og funktioner. Når et modul kommer i forbedret udgave, får kunder, der benytter netop dette modul, automatisk adgang til den nye version. Det er din garanti for, at du har et fremtids sikret Web Content Management System.

Afstemning

Med et afstemningsmodul får du mulighed for at indsamle oplysninger og vise resultaterne direkte på websiden.

Sprog

Håndterer flere sprog, uden at det får indflydelse på designet. Dette gør det nemt at målrette sine websider til de markeder, hvor man er repræsenteret.

Sitemap

Oversigtskort over hele eller dele af hjemmesiden, hvor man kan springe direkte til den ønskede side. Sitemap-modulet opdaterer selv når nye sider oprettes eller fjernes.

Søgning

Søge-modulet giver brugerne mulighed for at søge på hele hjemmesiden efter ord og emner.

Brugerstyring

Medarbejdere tildeles rettigheder, så de har adgang til at opdatere netop de områder, hvor de besidder den relevante viden.

Nyheder

Systemerne giver mulighed for at publicere nyheder på websiderne samt fastsætte start- og slutdato for visning af nyheden.

Nyhedsbreve

Der er mulighed for at til- og framelde nyhedsbreve. Opret målrettede nyhedsgrupper, så brugerne kun modtager materiale om udvalgte områder.

Extra/intranet

Medarbejderne gives mulighed for at benytte systemet til interne meddelelser samt at søge informationer i et lukket system.

Publicering

Der gives mulighed for at tidsstyre og kontrollere nyheds- og informationsudsendelsen effektivt. I opsætter forudsætningerne, så sørger systemet for resten.

HTML

Gør det muligt at integrere funktioner og indhold, såsom Flash- og Shockwave-animationer, lyde, videoklip eller Java Scripts.

Rotation

Skiftende billeder, tekst eller information på websiderne giver brugerne et indtryk af, at websiderne er konstant opdateret.

Forum

Der gives mulighed for at åbne for dialog med brugerne. Opret debatter, diskussioner samt konferencer om relevante emner.

FAQ

Viser de oftest stillede spørgsmål og svar vedrørende virksomhedens produkter, services, profiler eller andet virksomhedsrelevant. Opret postkasser til de involverede medarbejdere.

Varekatalog

Designet til virksomheder der ønsker at præsentere et større antal produkter på Internettet. Mulighed for nemt og hurtigt at danne en E-butik med online-bestilling.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]