Moduler

Afstemning
Med et TYPO3 afstemningsmodul får du mulighed for at indsamle oplysninger og viser resultaterne direkte på websiden.

Sprog
TYPO3 håndtere flere sprog, uden at det får indflydelse på designet, det er nemt at målrette sine websider til de lande hvor man er repræsenteret.

Sitemap
Oversigtskort over hele eller dele af hjemmesiden, hvor man kan springe direkte til den ønskede side. TYPO3 sitemap modulet opdatere selv når nye sider oprettes eller fjernes. Prøv her

Søgning
Muligheder for at søge på hele hjemmesiden efter ord og emner.

Brugerstyring
Man kan give medarbejder rettigheder, så de har adgang til at opdatere netop de områder hvor de besidder den relevante viden.

Nyheder

Man kan publicere nyheder på websiderne samt fastsætte start- og slutdato for visning af nyheden.

Nyhedsbreve

Direct Mail eller også kaldet TYPO3 nyhedsbreve giver mulighed for til og fra melding af nyhedsbreve. Man kan oprette målrettet nyhedsgrupper, så brugerne kun modtager materiale om udvalgte områder.

Extra/intranet
TYPO3 er et total løsning, som kan bruges helt afhængig af behovet. Medarbejderne gives mulighed for at benytte systemet til interne meddelelser og finde materiale i et lukket område.

Publicering

Alt i TYPO3 kan man tidsstyre nyheder, tilbud eller informationer. I sætter tiden, så sørger systemet for resten.

HTML
Gør det muligt at integrere funktioner og indhold, som ikke findes i den almindelige TYPO3 funktionalitet, hvor man også kan afspille Flash- og Shockwave-animationer, lyde, videoklip eller Java Scripts direkte i TYPO3. Typisk vil man bruge en ren HTML editor såsom Dreamweaver til dette. 

Rotation
Skiftende billeder, tekst eller information på websiderne giver brugerne et indtryk af, at websiderne er konstant opdateret.

Forum

Åbne for dialog med brugerne. Opret debatter, diskussioner samt konferencer om relevante emner. TYPO3 tilbyder flere løsninger både indbyggede og eksterne løsninger.

FAQ
Viser svar og de mest stillede spørgsmål vedrørende virksomheds produkter, services, profiler eller andet virksomheds relevant. Opret postkasser til de involverede medarbejdere.

Shop/varekatalog

Til virksomheder der ønsker at præsentere et større antal produkter på Internettet. Mulighed for nemt og hurtigt at danne en E-butik med online-bestilling. Kan integreres med flere shopløsninger.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]