Søgemaskineoptimering

Sådan skulle det helst se ud

Her er en løsning som vi har optimeret, og som man kan se, så har vi sørget for at antallet af besøgende vokser drastisk.

Hvorfor søgemaskine optimering

Synlighed er vejen til succes på internettet. Over 90% af alle brugere anvender søgemaskiner, når de leder efter nye informationer eller tilbud på Internettet.

Selv om jeres website er registreret i alle de populære søgemaskiner, er det ikke sikkert, at de nogensinde finder frem til det.

Det handler om, at web sitet skal være blandt de første, som søgemaskinerne præsenterer brugerne for.

Vi sikrer med andre ord, at jeres website er blandt de første og mest synlige på søgemaskinernes resultatliste. Dermed øges sandsynligheden for, at flere brugere besøger det.

Allerede i 1999 var vi på forkanten med udviklingen og sørgede for at Topsil fik den bedste placeringen.

Hvad der kan gøres

Danske søgekataloger - jubii.dk, yahoo.dk, msn.dk

Ved tilmelding til et søgekatalog skal sitet gennemses, og det skal tjekkes, at tilmeldingen er korrekt, d.v.s. at indholdet på sitet svarer til de anvendte søgeord og beskrivelsen, og at sitet er tilmeldt i den rigtige kategori. Søgekatalogerne tager sig betalt for ovennævnte service. Nogle søgekataloger har et årligt tilbagevendende gebyr. Søgekatalogerne tager sig betalt for gennemsyn og optagelse er ikke garanteret.

Robotbaserede søgemaskiner - Google, Bing, Yahoo, Alltheweb, Inktomi, Altavista

Robot baserede søgemaskiner gennemse et site (robotten crawler sitet). De leverer ofte sekundære resultater til søgekatalogerne, hvilket øger værdien af tilmeldingen. Gebyrerne er oftest pr. år.

Linkpopularitet

De fleste robot baserede søgemaskiner har som en del af deres relevans udregning (placeringsudregning) begrebet linkpopularitet. Linkpopularitet er antallet af links til dine sider, linkpopularitet er altså ikke bare antallet af links til din forside. Ud over linkpopularitet har andre faktorer indflydelse, da de er medbestemmende for linkets værdi i forhold til den pågældende side. I Google og de fleste andre robot baserede søgemaskiner er en høj linkpopularitet af god kvalitet meget vigtig. Opbyggelsen af linkpopularitet foregår på timebasis.

Søgeords analyse

Statistisk analyse over søgeord med bedst chance for at ligge i top, samt hvilke relaterede ord og fraser der bliver søgt på i danske søgemaskiner.

Vedligehold

Som regel vil siderne ligge godt i de robot baserede søgemaskiner (det er bibliotekarer, som bestyrer katalogerne), men afhængigt af målsætning og konkurrence er vedligehold nødvendigt; jo højere målsætning, jo mere skal der afsættes til vedligehold.

Information Pages

Sider som er optimeret til ét søgeord, bygget på en template som i design er 100% magen til det eksisterende site. Site analysen gør bl.a., at der ikke optimeres til sider, som allerede har gode positioner i søgemaskinerne. Templatedesign vil være afhængig af sitets designmæssige kompleksitet, men vil oftest kunne klares med det angivne beløb. Sidernes pris er afhængig af hvor meget konkurrence, der er på søgeordet, f.eks. vil MP3, sex og biler være væsentlig dyrere end lyserød, pølsebrød eller tagpap. Det kan være en fordel at skære ned på antallet af information pages til fordel for vedligehold, med henblik på at sikre en top 3 position. Det i prislisten anførte antal information pages er vejledende, nogle sider er lettere og hurtigere at konstruere end andre og tager derfor mindre tid. Antallet af sider i prislisten er beregnet ud fra en pris på 500,00 Kr. pr. side/søgeord. Øges antallet af information pages, stiger kravene til vedligehold.

Lead Domain
Et Lead Domain er et separat domæne med et indhold og design, som svarer til de sider, som skal promoveres. En slags udvidet information pages. Et lead domain giver ud over en større flade også linkpopularitet til hoved domainet.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]