TYPO3 CMS

TYPO3 er en åben source CMS (Content Management System), der i dag er markedets foretrukne med stor fleksibilitet og en standard, der matcher konkurrenterne i 100.000 kr. klassen. Over 500.000 sites verden over bruger TYPO3.

Nemt at bruge

Du lærer hurtigt at bruge TYPO3. Vi tilbyder undervisning i systemet til alle, som skal vedligeholde og udvikle websitet til daglig. For nogle kunder er systemet så nemt at de har fået en vejledning til, hvordan man kommer i gang via telefonen!

Altid ensartet design

TYPO3 er et åbent system, hvor du, sammen med din grafiske samarbejdspartner eller os, frit kan vælge designlinjen. Systemet sikrer, at når først designet er lagt fast, så ser informationerne altid ens ud, uanset hvem der vedligeholder dem. Endvidere kan du have forskellige designlinjer på tværs af web sitet alt efter f.eks. målgrupper, afdelinger eller datterselskaber.

Internet, intranet og ekstranet

I TYPO3 kan du selv definere hvilke informationer, der skal være tilgængelige hvor, hvornår og for hvem. På den måde kan du have alle informationer samlet et sted - en løsningsmodel,der gør systemet særdeles velegnet til f.eks. Business to Business websites. 

Sprog

TYPO3 kan håndtere forskellige sprog i det samme website. Alt efter behov kan indholdet organiseres, så du kun skal vedligeholde så få data som muligt på tværs af sprogene.

Afdelinger

Organisationer, der har internationale afdelinger, opererer på forskellige markeder eller henvender sig til forskellige kundegrupper, kan med fordel benytte sig af TYPO3. Det er nemt at oprette nye afdelinger eller regier, der kan arbejde uafhængigt af hinanden i ét og samme system.

Software integration

TYPO3 bygger på de nyeste teknologier, og man kan integrere med en lang række af ofte anvendte softwareprodukter. Eksempelvis Microsoft Navision, IBM Lotus Notes eller til andre direkte via XML. .

Ajour med udviklingen

I tæt dialog med dig udvikler og implementerer vi løbende nye faciliteter og funktioner i TYPO3. Når et modul kommer i forbedret udgave, får alle vores kunder, der benytter netop dette modul, automatisk adgang til den nye version. Det er din garanti for, at du har et fremtids sikret Web Content Management System, der følger den hurtige udvikling på internettet.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]