Referencer

Her ses et lille udsnit af de løsninger som vi har lavet siden 1997. Du kan se mange flere her under vores nyheder >>. Søger du noget som du ikke kan finde så kan vi sikkert vise at vi har lavet det. Det eneste vi ikke har udviklet er bankløsninger. Kort fortalt tilbyde vi portaler, kupon løsninger (ligesom Sweat Deal og Groupon), Community (ligesom Facebook), netbutikker, kurser, support og hosting.

Arte Booking er Danmarks største booking bureau for kunstnere/entertainere/foredragsholdere har har fået et helt nyt design og CMS. Der er mulighed for at kunstnere selv kan opdatere deres profil/informationer, samt at der kan laves boookinger med de enkelte kunstnere.

Se live: www.artebooking.dk

En portal til den alternative branche, som dækker alt som normalt ikke dækkes af den "normale" læge i Danmark.

Portalen som er bygget på Typo3 give brugeren et væld af informationer, samt mulighed for at komme med egne kommentarer på emner.

Se live: www.alternativverden.dk

Danmark største børneportal der henvender sig til forældre (og bedsteforældre) med børn mellem 0 og 7 år. Portalen har over 50.000 besøgende hver måned, hvor der afholdes konkurrencer, vises priser på bl.a. bleer (vores idé) og udsendes nyhedsbreve.

Se live: www.barneguiden.dk

Howard - The Shopping Assistant

Howard er en nu brugt i 14 lande på 13 forskellige sprog, og kort fortalt er en interaktiv shoppingassistent, der hjælper brugere til at blive en bedre netshopper.

Se live: www.theshoppingassistant.com

Ny flot hjemmeside med Facebook og Youtube Video.

Vi har brugt meget tid på at undersøge, hvordan vi kunne imødekomme endnu flere ønsker fra vores brugere, hvilket blandt har resulteret i, at vi fremover vil benytte os mere af de sociale medier i bestræbelserne på at være dér, hvor mange af vores brugere er.

Se live: www.uuvestsjaelland.dk

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]