Portaler

Erhvervssparring

 

 

 

Erhvervssparring er en portal som er skabt af KPMG og Dana-Arbejdsløshedskasse. Vision Team blev valgt som leverandør fordi vi tidligere har løst opgaver for KPMG og fordi vi kunne levere en løsning, som var både kompetence krævende samt en kort tidshorisont.

Det er Erhvervssparrings idégrundlag at give samtlige iværksættere i Danmark mulighed for at sparre med erfarne erhvervsfolk. Målet er, at langt flere iværksættere overlever som selvstændige virksomheder og dermed skaber yderligere vækst til gavn for Danmark.

Erhvervssparring er en selvstændig organisation, upolitisk og uafhængig af særinteresser, ejet af medlemmerne. Erhvervssparring er demokratisk opbygget. Det er hensigten, at Erhvervssparring skal være landsdækkende.

Se portalen her: www.erhvervssparring.dk 

Boligsiden

Boligsiden.dk er en boligportal, der giver brugerne et effektivt værktøj til at finde de boliger, der lever op til deres ønsker med hensyn til pris, kvadratmetre, beliggenhed mv. Boligsiden er i dag et særdeles velbesøgt site med mere end 35.000 boliger til salg.

Se portalen her: www.boligsiden.dk

Barneguiden

Barneguiden er Danmarks største forældre portal, som henvender sig til forældre (og andre familiemedlemmer) til gravide og børn op til ca. 7 år. De har over 70.000 unikke besøgende hver måned.

Se portalen her: www.barneguiden.dk

Seneste nyt:

17.05.2015

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere] 

01.09.2014

Payas Beautyshop på Magento

En helt ny Magento løsning og nyt logo. [mere] 

15.06.2014

Sommerkalender på Typo3

Kvindeguiden lancerer ny sommerkalender. [mere] 

28.05.2014

Kelas på Magento

Kelas har fået ny webshop til sine kunder. [mere] 

extremecomicbookmaturevideopornjapanesepornonlinegreengay.netfree-video-fuckinglivecam sexchathardcore-sex-videos.net