Portaler

Erhvervssparring

 

 

 

Erhvervssparring er en portal som er skabt af KPMG og Dana-Arbejdsløshedskasse. Vision Team blev valgt som leverandør fordi vi tidligere har løst opgaver for KPMG og fordi vi kunne levere en løsning, som var både kompetence krævende samt en kort tidshorisont.

Det er Erhvervssparrings idégrundlag at give samtlige iværksættere i Danmark mulighed for at sparre med erfarne erhvervsfolk. Målet er, at langt flere iværksættere overlever som selvstændige virksomheder og dermed skaber yderligere vækst til gavn for Danmark.

Erhvervssparring er en selvstændig organisation, upolitisk og uafhængig af særinteresser, ejet af medlemmerne. Erhvervssparring er demokratisk opbygget. Det er hensigten, at Erhvervssparring skal være landsdækkende.

Se portalen her: www.erhvervssparring.dk 

Boligsiden

Boligsiden.dk er en boligportal, der giver brugerne et effektivt værktøj til at finde de boliger, der lever op til deres ønsker med hensyn til pris, kvadratmetre, beliggenhed mv. Boligsiden er i dag et særdeles velbesøgt site med mere end 35.000 boliger til salg.

Se portalen her: www.boligsiden.dk

Barneguiden

Barneguiden er Danmarks største forældre portal, som henvender sig til forældre (og andre familiemedlemmer) til gravide og børn op til ca. 7 år. De har over 70.000 unikke besøgende hver måned.

Se portalen her: www.barneguiden.dk

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]