Skrive til søgemaskinerne

SEO venlige indhold

At skrive SEO venlige tekster behøver ikke at være svært. I modsætning til hvad de fleste tror, og en udvikling som vi alle kan være glad for, så er søgemaksinerne blevet bedre eller ”mere menneskige” (klogere).​​ SEO venlige tekster, skal dog skrives med en vis opmærksomhed på hvordan en søgemaskine ser på opbygningen af teksten.


SEO venlig skrivning betyder at det ikke er nødvendigt at skrive for søgemaskinerne!
Du skal først og fremmest huske, at du skriver til mennesker og ikke til søgemaskiner. Hvis du er nødt til at vælge mellem en teknik, der er godt for dine læsere, men ikke så godt for søgemaskiner eller omvendt, skal du vælge det, der er godt for dine læsere. Søgemaskiner er i sidste ende rettet til at levere indhold, der er interessant og informativ for læseren. En side, der er for optimeret mod søgemaskinerne er ikke sjovt at læse.

Heldigvis er de sådan at de fleste teknikker, der gør en tekst god er også godt for SEO.
 

 • Skriv relevant indhold.
  Søgemaskiner har måder at genkende, hvad en side egentlig ikke er om, og hvad det kunne synes at være omkring. Hvis du prøver at bytte om på ordene i tekster for at forsøge at narre søgemaskiner, vil det i sidste ende blive fundet ud af og du vil risikere miste placering (rank) eller endda blive udelukket fra søgemaskinerne. Det er meget bedre at skrive indhold, der er relevant for dit emne.
      
 • Sæt konklusioner i begyndelsen.
  En anden måde at tænke på, er at du vil have dine søgeord i toppen af ​​din artikel. Hvis din side handler om eksempelvis hunde, så skal den første af hunde være i titlen og i den første sætning. Du må ikke bruge synonymer for dit søgeord i sætningen, før anden eller tredje afsnit.
      
 • Brug lister i stedet for afsnit.
  Med lister er det lettere at få din seo tekster uden at gentagelse synes mærkeligt.
      
 • Gør links til en del af kopien.
  Dette er især vigtigt, hvis dine links inkludere søgeordene. Hvis du har knyttet til hund på din hunde side, så sørg for at du linker ordet "hund " og ikke noget relateret som "klik her".
      
 • Brug overskifter, som bør indeholde relevant søgeord.
  Brug overskriften tags til dine undersider, og gentag dit søgeord sætning.
      
 • Læse korrektur på din sider.
  Det er ikke godt at fokusere på søgeord "hundeslæde" hvis du skriver det som "hunde slæde" en eller to gange på siden. Plus, stave-og grammatikfejl gør at din tekst ser uprofessionel ud, så folk er mindre tilbøjelige til at linke til din side.

 

Andre overvejelser til SEO venlig indhold
Gentagelse er meget vigtigt for SEO venlige indhold. Når du har valgt dine ”søgeord eller sætninger”, skal du helst gentage det flere gange på siden. For eksempel: 2 gange i første afsnit, i alle under overskrifter, en gang i hovedoverskrift, to gange i meta titel, 2-4 gange mere i hele dokumentet, og på 2-3 gange i links og billede alt-tekst på siden.

Glem ikke at bruge fed, overskriften tags og andre vægtede HTML tags til at fremhæve dine søgeord. Men du behøver ikke overdrive det. Hvis nogen kan fortælle præcis, hvad dit søgeord sætning er uden at gøre mere end at åbne websiden, har du sikkert medtaget det for ofte. Husk, at du i sidste ende at skriver for mennesker, ikke søgemaskiner.

Glem ikke mindre indlysende steder til herunder dine søgeord sætning - ligesom billede alt-tekst og titel tekst på billeder og links. Disse er ikke skjult for dine læsere - alle kan se dem, der ønsker at. De er bare ikke indlysende ved første øjekast, så de er mindre irriterende at dine læsere, men søgemaskinerne se dem stadig.

SEO venlige tekster bør ikke være dårligt skrevet eller svær at læse.
Som nævnt ovenfor, bør du aldrig ofre god tekste for SEO. De fleste af de bedste placerede artikler om næsten ethvert emne, er skrevet til kunder først og SEO er i bedste fald på en anden eller tredje plads i prioriteringen.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]