Digital Forvaltning

Digital Forvaltning

En offentlig forvaltning kan i dag have mange ansigter. Der kan være tale om flere niveauer i et forvaltningshierarki, såsom ministerier, styrelser, tjenester, institutioner, domstole, ambassader, kommuner med flere.

Offentlige virksomheder stilles, i lighed med private, overfor krav om stigende produktivitet. Dette forventes i vid udstrækning, at skulle ske ved anvendelse af teknologi.

I en dansk offentlig forvaltning samarbejdes ofte med en række aktører på flereit-niveauer. Der samarbejdes på et internt niveau mellem de ansatte og på et eksternt niveau i forhold til for eksempel erhvervslivet og borgerne. Vision Teams løsninger sætter de forskellige aktører i stand til at arbejde sammen på en fælles teknologi platform.

Vore web løsninger til offentlige forvaltninger leverer den automatiserede service og det gnidningsfri workflow, som en forvaltning behøver for at kunne fungere effektivt.

Egenskaber såsom webbaseret selvbetjening og integration med eksisterende systemer gør vore løsninger omkostningseffektive og intuitive for forvaltninger at opbygge og vedligeholde – og nemme for virksomheder, borgere og ansatte at anvende.

Kontakt os med spørgsmål eller for at aftale et indledende møde.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]