VisioTeam


E-handel

- gør det nemt for kunderne og for jer selv

Vision Team arbejder udelukkende med anerkendt og gennemtestet software. Det sikrer, at I allerede inden for kort tid kan være i gang med en udviklet e-handels- løsning, der kan håndtere:

Samtidig er det helt op til jer, om de skal styres direkte fra en internet browser eller via integration med det eksisterende økonomisystem, uanset om det hedder Microsoft, Win finans, SAP eller noget helt andet.

Det betyder, at e-handels løsningen er nem at implementere og administrere. Samtidig er den intuitiv og logisk opbygget, hvilket gør det nemt for hver enkelt kunde at finde informationer, udvælge produkter og gennemføre selve købet.

En e-handelsløsning fra Vision Team karakteriseres ved at bringe kundens eksisterende forretning videre ind i det digitale univers. Løsningen integreres med kundens øvrige databaser, ERP-løsning, kunderelationer og måde at drive forretning på. 

Formålet er at opnå konkurrencefordele og viden/kontrol med forretningen.

Vi anvender primært anerkendte løsninger såsom TYPO3 og Magento. Løsningerne er velegnede til virksomheder på både B2B og B2C markedet og integreres problemfrit til for eksempel e-handelsportaler eller de gængse økonomistyringssystemer.

Løsningen består dels af en kundegrænseflade, som hjælper kunden med at finde frem til relevant information og til at gennemføre selve købet. Læs mere her.

Løsningen består derudover af et administrationssystem, bygget op omkring flere moduler, som varetager alle forretningsprocesser. Læs mere her.

Vi har lagt vægt på, at løsningen kan udvides i takt med dine behov. Der er mulighed for at udvide basisløsningen med et dataudvekslings modul, et mail modul, betalingskort, ekstra sprog samt optagelse i søgemaskiner. Læs mere her.

I får mulighed for at få en gennemtestet e-handelsløsning hurtigt og dermed bringe jeres forretning ind i fremtidens digitaliserede forretningsliv. I har mulighed for at læse mere om løsningen på www.epages.com. Eller endnu bedre kontakt os for en indledende dialog.Denmark Vision Team • Ordrupvej 114 • 2920 Charlottenlund • 7025 8555

Great Britain Vision Team • 24 Oswald Road • Cholton Cum Hardy • Manchester M21 9LP