SAP Business One

SAP Business One

SAP Business One er en komplet virksomhedsløsning, der kan håndtere alle dine forretningsprocesser. SAP Business One understøtter bl.a.:

Salg og distribution

Hurtig og præcis tilbudsgivning, indtastning af kundeordrer, leverance styring samt kontrol med fakturering og debitorer.

Forretningspartnere

Effektiv organisering og overvågning af kunder, kundeemner og leverandører, med kontaktinformation, profiler, kontostatus og salgspotentiale (CRM).

Service

Optimer potentialet i din salgs- og serviceafdeling, med support til serviceoperationer, servicekontraktstyring, serviceplanlægning, sporing af aktiviteter i forbindelse med kundeinteraktion og kundesupport.

Administration

En lettelse for it-afdelingen, der hurtigt integrerer SAP Business One med eksisterende systemer samt opsætter brugerrettigheder, alarmer, godkendelses-procedurer og valutakurser. Funktioner til indlæsning af data fra eksterne systemer samt effektiv backup.

Indkøb

Enkel håndtering af samtlige leverandør aktiviteter – herunder kontrakter, indkøbsordrer, oversigt over lager, import, returvarer samt kreditter og betalinger.

Lagerstyring

Håndtering af varedata, prislister, særpris aftaler samt alle transaktioner til opdatering af lagerbeholdninger og statusopgørelser.

Slutmontage

Nøjagtig definition af styk lister og udarbejdelse af arbejds ordrer. Mulighed for verificering og rapportering om produkt- og materialebeholdninger.

Personale

Personalestyringsfunktioner, herunder medarbejderdetaljer, kontaktinformation og fraværsrapporter.

Bank transaktioner

Problemfri håndtering af alle din virksomheds finansielle processer, så som ind- og udbetalinger, forudbetalinger, kreditkort transaktioner samt bank afstemning.

Økonomi

Forenkling af de finansielle aktiviteter – herunder hovedbog, opstilling og vedligeholdelse af konti, enkeltposteringer, afstemning af valutadifferencer samt budgetopstilling og -opfølgning. Effektiv opsætning af profitcentre med fordelingsnøgler for indirekte omkostninger samt resultatopgørelser.

Rapportering

Standardrapporter inden for alle områder af din virksomhed – herunder salg, kunde- og leverandør gæld, likviditet, kundekontrakter, bogføring, lagerbeholdninger, regnskabsbalancer og prisfastsættelse. Herudover rapport generator til oprettelse af fleksible ad hoc-rapporter.

Priser

SAP Business One koste kun 9.995,00 Kr. for hele pakken, uden begrænsninger.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3. [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere]