VisioTeam


Vision Team

Vision Team blev etableret i 1997 og er i dag en kompetent samarbejdspartner for kunder, der efterspørger web relaterede it-løsninger og rådgivning om web strategier.

Hos Vision Team lægger vi vægt på at besidde specialist viden inden for vore kompetence områder og på bredt funderede samarbejdsaftaler, der skal sikre kunden den optimale løsning. Vi har et solidt kendskab til udbuddet af eksisterende standard software på markedet, og bygger vore web løsninger på mange års erfaring inden for branchen.

Vor specialisering ligger i valget at fokusere på Internettet, som medie til fremtidens it-løsninger. Vor rådgivningskompetence omkring web strategier baseres på mange års erfaring indenfor valg af design, indhold og teknologi. Enhver web løsning må balanceres på et miks af disse faktorer, hvad enten løsningen har til formål at formidle kommunikation eller sælge en vare.

Vision Team er i dag en mindre dansk virksomhed med adresse i Charlottenlund, nord for København.

Vi mener, vi har noget at bidrage vores kunder. Det er ikke alene fordi vi har eksisteret i mange år, men fordi vi mener, at den markedsføring, en virksomhed gør brug af, kan og skal give et positivt udslag på bundlinien.

Markedsføring for markedsføringens skyld er ikke et argument!

Vi har arbejdet med internettet siden 1997 og har prøvet det meste. Det lyder som om vi kan det hele, men sandheden er, at vi har lavet næsten alt på nettet.

Det er vores mål at blive kendt for at være en stabil leverandør der leverer til tiden.

Vi ved, at nettet kan bidrage til kommunikationen ikke kun teknologisk men også menneskeligt. Derfor erkender vi også, at Internettet ikke er det eneste, man skal benytte sig af, hvis markedsføringen skal fungere 100%.

Non esitare per un ottimo risultato.

Vision Team består i dag af 10 faste medarbejdere.

Alle medarbejdere er uddannede inden for deres arbejdsområde og har mindst 5 års praktisk erfaring. Derudover samarbejder vi med en række eksterne partnere (reklamebureauer, tekstforfattere, fotografer, oversættere, designere, udviklere mm.). Resultatet er en innovativ virksomhed baseret på solid ekspertise inden for udvikling af webprojekter. Denmark Vision Team • Ordrupvej 114 • 2920 Charlottenlund • 7025 8555

Great Britain Vision Team • 24 Oswald Road • Cholton Cum Hardy • Manchester M21 9LP