01.09.2016

Cancerbarn på typo3

Et opfrisket design baseret på Typo3.

Foreningens website har fået en ny motor at køre på. Det har taget os et par år at få implementere den rigtige løsning som er typo3, nu er cancerbanr.dk  lanceret, og det skulle gerne spare tid for både bestyrelsen og medlemmerne fremover:

Online tilmelding til arrangementer
Udover et opfrisket design - med bl.a. nyhedsmodul, nye fotogallerier, info-sider og linksamlinger - har vi arbejdet på, at vores man nu kan tilmelde sig alle vores arrangementer online via kontaktformularer, som hver især tilpasses fra arrangement til arrangement - som f.eks. indtastning af skostørrelse til skiturene. På den måde slipper det administrative team for en hel masse mailen frem og tilbage og kan i stedet bruge ressourcerne på endnu flere gode oplevelser for foreningens medlemmer.

Forum
Derudover er der nu mulighed for at logge sig ind og debattere med andre cancerramte familier på vores nye forum. Her kan deles gode råd vedr. bl.a. :

· Indlæggelser
· Isolation
· Kost
· Sundhed
· Behandling hos specialister
· Papirnusseri - ansøgninger, transport og lønkompensation
· Livet efter at have mistet et barn
· Detaljer om de forskellige diagnoser
· … og meget mere

Fordelen ved at samle erfaringer og viden i et forum frem for en debattråd på f.eks. en Facebook-gruppe er, at vi ikke pludselig risikerer, at indholdet flyttes eller forsvinder men at vi selv har styr på det, så de gode råd altid vil være tilgængelige for f.eks. nydiagnosticerede familier, når de skal til at sætte sig ind i livet med et cancerramt barn.

Elektronisk nyhedsbrev

Når nu man kan tilmelde sig arrangementerne online, vil det også være rart at modtage info om dem 100% elektronisk. Derfor har vi her i efteråret yderligere planer om at optimere vores nyhedsbrev med mulighed for online til- og framelding.

Seneste nyt:

17.08.2022

Kvindeguiden.dk

Kvindeunivers vælger Typo3. [mere] 

19.11.2021

Jämför, testa och spara

Konsumentguiden.se Konsumentguiden är en webbplats som hjälper dig se över din privatekonomi.... [mere] 

08.04.2021

Linser Online

Alltomlinser.se Allt om Linser grundades redan 2005 och har sedan dess hjälpt tusentals... [mere] 

15.09.2014

Transotape får Magento

Et helt nyt look samt mulighed for at oprette nye produkter mv. [mere] 

15.06.2014

Sommerkalender på Typo3

Kvindeguiden lancerer ny sommerkalender. [mere]